0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Nijmegen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nijmegen

Tuinaanleg Nijmegen

Tuinaanleg is een vak apart. Een hovenier kan naast het ontwerpen van tuinen, ook de tuinaanleg voor u doen. Bij tuinaanleg door een professional heeft u gegarandeerd een uitstekend aangelegde tuin. Bij tuinaanleg wordt doorgaans rekening gehouden met:

  • Uw prioriteiten
  • Uw budget
  • Het gebruik
  • De sfeer
  • De grondsoort
  • De grindsamenstelling

Vakkundige tuinaanleg

Bij een professionele hovenier bent u verzekerd van tuinvakwerk. Een gediplomeerde hovenier kan je helpen bij het realiseren van uw ideale tuin. Daarbij kunt u er zeker van zijn dat u jaren vooruit kunt met uw tuin. Uw tuin op wordt op vakkundige wijze en tot in de kleinste details vormgegeven. Een hovenier is de specialist bij uitstek als het gaat om al het denkbare tuinwerk zoals bestrating, afscheidingen, grondwerken, vijver en waterpartijen, renovatie en aanleg gazon, beplantingen, tuinverlichting, beregening, beschoeiingen, pergola’s, tuinhuisjes, terras, barbecues en nog veel meer. Heeft u een vraag over een van deze diensten of wilt u direct iemand inschakelen Neem dan contact met ons op via 0800 255 3733. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606