0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Nijmegen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nijmegen

Tuinonderhoud in Nijmegen

Goed tuinonderhoud is belangrijk om uw tuin in goede staat en conditie te houden. Snoeien, bemesten, grasmaaien, het zijn allemaal zaken die heel wat zorg nodig hebben. Voor al deze zaken kunt u terecht bij een hovenier. Tuinonderhoud kunt u zelf verrichten, maar wanneer u geen omkijken meer wilt naar het onderhoud van uw tuin helpt een hovenier u hier graag bij. Als u een vakman inschakelt bent u verzekerd van een mooie, goed onderhouden en gezonde tuin. Een gemiddeld hoveniersbedrijf draagt zorg voor een grote verscheidenheid aan tuinwerkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan:

 • Snoeiwerk
 • Onkruidvrij maken
 • Bemesten
 • Beplanten
 • Schoonmaken en opruimen tuin en vijver
 • Maaien
 • Kantensteken
 • Controle op ziekte en ongedierte
 • Draadalg verwijderen
 • Vijverwater testen
 • Vijverpomp en filter controleren

Onderhoudscontract voor tuinonderhoud

Hoe vaak u uw tuin wilt laten onderhouden is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Het kan bijvoorbeeld één keer per jaar, om het snoeiwerk te verrichten, maar het complete tuinonderhoud, wekelijks of maandelijks kan ook. In overleg met een hovenier kan een passend onderhoudscontract voor tuinonderhoud gemaakt worden. Heeft u nog een vraag over de diensten van die een hovenier zou kunnen uitvoeren of wilt u direct een hovenier inschakelen? Neem dan vandaag nog contact op door te bellen naar 0800 255 3733.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606