0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Nijmegen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nijmegen

Tuinontwerp in Nijmegen

Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of kunt u wel wat creatieve ideeën gebruiken voor de inrichting? Een hoveniersbedrijf kan een tuinontwerp maken naar aanleiding van uw wensen. Wilt u veel gras waar kinderen lekker op kunnen spelen? Of wilt u juist een bloementuin of een plek waar u helemaal tot rust kunt komen? Samen met een bij ons aangesloten hovenier kunt u uw wensen bespreken, samen goed kijken naar uw tuin en inventariseren waar de mogelijkheden liggen. Aan de hand van uw wensen en de expertise van een bij ons aangesloten hovenier krijgt u uiteindelijk een tuinplan dat bestaat uit:

  • Een tuinontwerp
  • Een duidelijk kostenoverzicht

Professioneel tuinontwerp

Laat uw tuin samenstellen met een tuinontwerp. Wilt u uw bestaande tuin in een nieuw jasje steken? Of wilt u een compleet nieuwe tuin aanleggen? Creatieve tuinontwerpers kunnen voor u uw droomtuin ontwerpen, waarmee u jaren plezier kunt hebben. Meestal wordt er een tuinontwerp gemaakt met een bovenaanzicht van uw droomtuin in kleur, zodat het geheel duidelijk is. Een tuinontwerp is de basis. Uiteraard kunnen ook in het tuinontwerp nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen, afstemmen, kijken en combineren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606